Selectează o Pagină

Datorita calitatilor sale pratice si extrem de versatile, mocheta castiga tot mai multa apreciere din partea persoanelor care doresc sa-si amenajeze locuinta, biroul sau spatiul comercial. Este foarte usor sa optezi pentru o astfel de alegere mai ales ca printre beneficii putem enumera confortul, izolarea termica si fonica, costul redus de achizitie si faptul ca aceasta este in masura sa confere personalitate si unicitate oricarei incaperi, gratie varietatii largi de materiale, texturi sau culori. In plus, un montaj mocheta este usor de realizat, oricine putand sa efectueze o instalare corecta, indiferent de abilitatile tehnice ale acestuia.

Astfel, asa cum am mentionat mai devreme, primul avantaj major in momentul in care te-ai decis pentru o mocheta ieftina este acela ca nu presupune un montaj profesional. Amenajarea unui covor clasic se poate transforma intr-un proces anevoios, consumator de timp si necesita un oarecare grad de dexteritate din partea utilizatorului. Mai mult decat atat, din punct de vedere al costurilor, mocheta devine o optiune mult mai ieftina in comparatie cu un covor traditional.

Un alt avantaj care nu trebuie neglijat este calitatea mochetei de a izola termic mai ales in zonele cu o clima in general rece. Acest aspect influenteaza reducerea semnificativa a costurilor legate de incalzirea locuintei sau spatiului de destinatie care se vor resimti in cheltuieli mai mici in factura de energie.

Daca iti doresti confortul unui hotel de lux la tine acasa, retine ca majoritatea unitatilor de cazare aleg varianta unei mochete pentru acoperirea pardoselilor, astfel incat oaspetii sa se simta rasfatati. Varietatea larga de texturi, modele si culori iti va permite sa te joci cu texturile si imaginatia, transformandu-ti locuinta ta intr-un sanctuar primitor, guvernat de propria ta personalitate.

Spre deosebire de un parchet laminat, o pardoseala din lemn sau orice alt material dur, mocheta este ideala pentru amortizarea zgomotului produs de pasi sau tocuri, dimineata cand ceilalti inca dorm. In plus, utilizarea unei mochete va reduce semnificativ riscul de accidente provocate de alunecari sau cazaturi, aspect foarte important mai ales cand ne referim la siguranta copiilor sau persoanelor varstnice.

Inca doua beneficii semnificative sunt durabilitatea si intretinerea facila. O mocheta de calitate se poate bucura de o durata de viata indelungata daca este curatata si intretinuta conform specificatiilor de utilizare. Daca detii animale de companie in interiorul locuintei tale, pot sa spui adio parului raspandit prin toata casa, deoarece acesta se va pastra pe suprafata mochetei asteptand cuminte urmatoarea runda de aspirator. Astfel intretinerea se poate face la costuri mici prin folosirea simpla a aspiratorului, iar in cazul unor pete accidentale, acestea se curata foarte usor cu solutii speciale pentru diferitele tipuri de mocheta, gasindu-se in orice supermarket sau magazin de specialiatate, la preturi accesibile.

Asadar, daca v-am convins de avantajele si beneficiile montarii unei mochete, va sfatuim sa apelati cu incredere la unul dintre specialistii Pardoseli Sibiu care va vor indruma sa alegeti modelul potrivit de mocheta in concordanta cu nevolie si preferintele dumneavoastra. Pentru gama completa de modele de mocheta sau alte tipuri de pardoseli, va invitam sa vizitati pagina dedicata: www.pardoselisibiu.ro.