Selectează o Pagină

MONTAJ MOCHETA

Mocheta este o solutie eleganta, ieftina si cu montare rapida, la indemana oricui pentru a acoperi pardoseala oricarei incaperi, fiind disponibila in numeroase modele si culori.

Stratul textil ii confera moliciune, o face calduroasa si pufoasa ceea ce o face ideala pentru dormitoare si camerele copiilor, acolo unde circulatia fara papuci este mai des folosita.

Destinatii: spatii rezidentiale, hoteluri, pensiuni, birouri, sali de cinema, etc.

Avantaje: eleganta, caldura, stil si confort, sporeste gradul de confort, izoleaza fonic si termic, este moale si in mod natural absoarbe sunetele, durabilitate, usor de intretinut.

MONTAJ COVOR PVC

Covorul PVC cunoscut in Romania ca linoleum / linoleu este o pardosea moderna cu calitati superioare altor tipuri de pardoseli clasice.

Avantaje: Antiderapant, antibacterian, antistatic, fonoabsorbant, rezistent la apa si substante chimice, rezistent la uzura in timp, nu se pateaza, usor de intretinut, durabilitate foarte mare, culorile rezista in timp

Destinatii: Spatii sanitare, laboratoare cofetarie, sali de sport, holuri, brutarii, carmangerii, spatii comerciale, bucatarii, birouri, sedii firma, depozite, mijloace de transport, etc.

Covorul pvc se monteaza, de regula, conform normelor de igiena cerute de Directia De Sanatate Publica (DSP), cu ridicare pe perete (scafa) pentru a elimina unghiurile drepte, unde mizeria si microbii sunt mai greu de indepartat. Pentru a nu exista rosturi la imbinarea covorului pvc, acesta se termosudeaza pentru o rezistenta mai mare in timp.

MONTAJ LVT

LVT (placi vinil) – este ultima generatie in randul pardoselilor de interior care imbina frumusetea lemnului sau a pietrei cu rezistenta PVC-ului.

Avantaje:

– rezistent la uzura

– rezistent la apa

– pardosea calda si moale

– eleganta si naturalete

– combinatii nelimitate

Destinatii:

– bai, spatii rezidentiale, spatii private, restaurante, gradinite, spatii comerciale, birouri, etc.

WhatsApp chat