Uncategorized

PARDOSELILE TEXTILE

Table of Contents

1. Pardoselile textile

Folosirea pardoselilor textile este binevenită, pentru că avem la dispoziție mai multe feluri de astfel de pardoseli – de diferite culori și texturi – și avem de unde să alegem o pardoseală pe gustul nostru. De asemenea, prețurile pardoselilor textile sunt convenabile, fiind mai mici față de prețul celorlalte tipuri de pardoseli. Aspectele negative ale folosirii de pardoseli textile sunt acelea că: acestea sunt mai greu de întreținut și au o durată de viață mai scurtă față de restul pardoselilor. O pardoseală textilă poate rezista o decadă sau poate și ceva mai mult, dacă este bine întreținută.

Pardoselile textile se deosebesc după tipul țesăturii, model și formă.

image1.jpeg
PARDOSELI SIBIU S.R.L.
Sfaturi de specialitate de la PARDOSELI SIBIU S.R.L.
1. Mocheta se curăță ușor, are o durată mare de viață și își menține mult timp aspectul inițial dacă este curățată și întreținută corespunzător. 
2. Mocheta acoperă întreaga suprafață a pardoselii din dormitor. Spre deosebire de covor, mocheta se poate întinde dintr-un capăt în altul al încăperii (wall-to-wall) și este ideală pentru a acoperi podeaua oricărui dormitor fiind moale  și călduroasă. 
3. Mocheta este versatilă și se poate asorta foarte bine cu piesele de mobilier astfel încât să răspundă cerințelor tale creative. Mocheta se găsește într-o mare varietate de modele, culori și texturi, motiv pentru care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi.
4. Mocheta iți oferă o bună izolare termică (face parte din categoria pardoselilor calde) funcționând ca un bun izolator împotriva frigului, iar mai ales pentru zonele cu o climă rece acest lucru poate fi un mare avantaj. Să calci desculț pe o pardoseală rece atunci când te dai jos din pat nu este o senzație tocmai plăcută.
5. Mocheta iți oferă o bună izolare fonică și termică mai ales dacă se montează cu un strat izolator underlay. Suportul underlay conferă moliciune și rezistență mochetei. 6. Mocheta se poate folosi și în acoperirea treptelor/scării interioare fiind o foarte bună absorbantă fonică reducând vibrațiile și zgomotul produs de alte tipuri de pardoseală.  

2. Alegerea pardoselii textile adecvate

Pardoseala textilă trebuie să se aleagă în funcție de caracteristicile camerei în care va fi montată, aceasta trebuind să se armonizeze plăcut cu restul elementelor din cameră. Este important să cereți și sfatul unui specialist, atunci când trebuie să alegeți o pardoseală textilă, pentru că astfel veți primi informații utile privind calitatea pardoselii.

50C839E8-80E6-46AF-8394-8ADFDCC9CE53.jpeg
       Articol preluat din revista Daibau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *